MIT MOTORS INT. – Premiere în România la Salonul Auto Moto București

Mit Motors Int. (dealer și service autorizat pentru mărcile KIA, ISUZU și MITSUBISHI) participă la primul mare eveniment auto al anului, Salonul Auto Moto București.


În perioada 3-7 aprilie 2013, în cadrul SAM (Salonul Auto Moto) din Piața Constituției, Mit Motors Int. aduce cele mai reprezentative modele ale mărcilor Kia Motors și Isuzu Motors.


Kia Motors este singurul producător auto din lume care oferă garanție de 7 ani, integrală, transmisibilă, la toate modelele.

 

 

 

În standul KIA, clienții vor face cunoștință, în premieră în România, cu noul model KIA Sorento. În condițiile în care taxele și impozitele sunt din ce în ce mai apăsătoare pentru proprietarii de autovehicule, Sorento propune un motor nou, CRDI de 2,0 litri, Euro 6, pentru care timbrul de mediu este ZERO, iar impozitele, RCA, consumul de combustibil și costurile de întreținere sunt sensibil mai mici. Și, în plus, sunt oferite 2 variante: cu 5 sau 7 locuri.


Alături de Sorento, nu lipsește noua generație a unui model care a făcut deja istorie în industria auto. Este vorba despre noua familie cee'd, cu un design provocator și nivel de echipare comparabil cu modele din segmentele superioare. Rio, Venga, Optima și Sportage completează gama KIA.


O altă premieră, de data aceasta de la ISUZU, este modelul D-Max (pick-up) special echipat pentru vânătoare. S-a optat pentru această variantă fiind un domeniu perfect pentru o mașină polivalentă, capabilă să ruleze atât pe asfalt, cât și în off road. Nu este de neglijat nici faptul că D-Max oferă cel mai redus consum de combustibil din segmentul pick-up-urilor.


Clienților Mit Motors li s-a pregătit și o ofertă specială de leasing, realizată cu un avans minim de 20%, 5,5% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă și o perioadă de maxim 5 ani. Oferta este valabilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice.


Pentru cee'd, model strategic în România, oferta este: avans minim de 25%, 0% dobândă pe an, valoare reziduală inclusă și o perioadă de maxim 2 ani.
În perioada salonului, toate modelele KIA și ISUZU expuse beneficiază de oferte speciale de preț.