Mergi la continut

Noul Kia Niro.

Crossover. Hibrid.

Kia Sportage - made to wow

KIA PREZINTA:
NOUL KIA NIRO.
CROSSOVER. HIBRID.

Cel mai original crossover disponibil in Romania

Sa bata tobele. Iata-l, cel mai surprinzator si extraordinar crossover construit vreodata de Kia, este aici. Noul crossover Kia Niro. Nu, nu este o neintelegere. Acest autoturism a fost construit pentru a va oferi tot ce e mai bun intr-un crossover modern: exterior compact, interior rafinat si spatios, armonios imbinat cu abilitatile unui hibrid adevarat, motor foarte eficient cu emisii scazute si economie mare de combustibil. Nu-i asa ca de-abia astepti sa-l testezi?

SOLICITA DRIVE TEST

IMBINARE PERFECTA

Beneficiile motorului hibrid ce combina eficienta cu puterea.

Spirit hibrid

Deschide usa noului Kia Niro si urca la bord. Acum esti intr-un crossover puternic care este de asemenea prietenos cu mediul, de incredere, cu numeroase tehnologii moderne si distractiv de condus. Un crossover cu spirit hibrid. Nu-i rau, asa e?

Caroserie hibrida

Entuziasm la prima vedere. Noul Kia Niro te atrage imediat cu liniile sale moderne, aerodinamice si fine. Partea frontala a noului Niro poarta grila cu semnatura Kia si luminile bi-xenon captivante, care pot transforma cu usurinta cea mai neagra noapte in zi. Entuziasmat? Priveste interiorul de inalta clasa, spatios, cu accente lucioase, scaunele din piele si bordul spatios. Minunat, nu? Verifica chiar acum!

Karma poarta numele hibrid

Poti face lucruri minunate cand ai ideile potrivite. Exact acest lucru face si noul Kia Niro. Combinand silueta sa de crossover cu emisiile scazute, noul Niro ofera o economie de combustibl de top in segmentul crossovere-lor compacte, dar si o experienta unica de condus: relaxanta si in acelasi timp energizanta.

Bine ai venit la bord,
Hi-Tech!

Sistem inteligent avansat de control al navigarii

Inteligenta in actiune! Noul tau Kia Niro poate ajusta viteza in mod automat pentru a mentine o distanta de siguranta fata de celelalte vehicule ce ruleaza in fata ta.

Sistemul de asistare la mentinerea benzii de circulatie

Este excelent atunci cand ai “un al treilea ochi” in timpul condusului. Uneori poate nu observi cand masina ta se apropie de cealalta banda de circulatie. Cand se intampla acest lucru, vei primi o avertizare rapida din bord.

Detectarea unghiului mort si sistemul de alerta a traficului din spate

“De unde a aparut acest camion?” Este momentul sa uiti de aceste ganduri cand conduci noul Kia Niro. Sistemul de detectare a unghiului mort te va avertiza in momentul in care alte vehicule se afla in raza unghiului mort. Si atunci cand parchezi, sistemul de alerta a traficului din spate isi va face treaba pentru tine.

Navigatie de 8 inch cu Serviciile conectate Kia oferite de TomTom si Android Auto™

Alaturi de un sistem de navigatie excelent, noul Kia Niro ofera un pachet de conectivitate impresionat pentru a te tine la curent cu toate noutatile, in timp ce sistemul Android Auto™ te lasa sa-ti conectezi smartphone-ul pentru a putea avea mainile libere.

Sistemul wireless de incarcare a telefonului mobil

Te-ai saturat de toate cablurile enervante? Noul Kia Niro ofera acum un incarcator wireless. Este de ajuns sa-ti asezi telefonul pe acest incarcator si acesta va incepe sa se incarce instant, fara a mai avea nevoie de vreun cablu.

Sistemul de franare de urgenta autonoma cu detectarea pietonilor

Siguranta este lucru in echipa. Aceasta optiune este de mare ajutor. In cazul unei amenintari privind o iminenta coliziune, Kia Niro te va asista activand sistemul de franare de urgenta. (1)

Sistemul audio premium JBL®

Noul Kia Niro ofera un sistem audio premium adevarat: 8 boxe oferite de JBL® cu o putere de 320 Watt si amplificator extern. Suna minunat, nu?

Cum este sa conduci un crossover cu valori inalte? Indiscutabil, minunat!
Noul Kia Niro.
Crossover. Hibrid.