Mergi la continut
COMAT


KIA LA SALONUL AUTO FRANKFURT 2017

NUMEROASE PREMIERE ŞI NOUTĂŢI LA STANDUL KIA

Vă aşteptăm alături de noi pentru a simţi bucuria şi emoţia unora dintre cele mai remarcabile lansări ale gamei de modele Kia la Salonul Auto de la Frankfurt 2017.

O atenţie deosebită va fi acordată debutului mondial al conceptului Kia Proceed - o interesantă imagine a viitorului în industria auto. Acest hot hatch reprezintă viziunea noastră asupra revitalizării spiritului vibrant al modelului pro_cee'd ce se va adresa unei noi generaţii de conducători auto printr-un design captivant, un interior atrăgător, performanţe remarcabile şi multe altele. Este renaşterea modelului pro_cee'd, ce va reveni pe scenă mai atrăgător ca niciodată.

De asemenea, suntem foarte încântaţi să dezvăluim noul Kia Stonic, ce vine cu un design uimitor, performanţe dinamice şi o agilitate deosebită în segmentul crossover compact. Acum aveţi ocazia de a descoperi liniile sale orizontale deosebite, precise, caracteristicile intuitive şi tehnologiile avansate.

În plus, veţi descoperi spiritul autentic al unui gran turismo, iconic, îndrăzneţ şi cu performanţe remarcabile ce poartă numele Kia Stinger. Apropiaţi-vă şi admiraţi-l din toate unghiurile - atât exterior cât şi interior.

Toate acestea dar şi multe altele vă aşteaptă anul acesta la standul Kia. Vizitaţi-ne şi descoperiţi de aproape toate detaliile. Vă aşteptăm să vă urăm bun venit!

UNDE ŞI CÂND NE PUTEŢI GĂSI
Zile dedicate presei: 12 Septembrie, 8:00 am - 7:00 pm
13 Septembrie, 8:00 am - 7:00 pm
Zile dedicate publicului: 16 - 24 Septembrie,
9:00 am - 7:00 pm (zile lucrătoare)
Conferinţa de presă: 12 Septembrie, 2:30 pm
Locaţie: Sala 9 - Stand Număr B03
> MAI MULTE INFORMAŢII

URMĂREŞTE LANSAREA NOILOR MODELE
LA CONFERINŢA DE PRESĂ KIA

VIZIUNEA UIMITOARE A UNUI NOU HOT HATCH: CONCEPTUL KIA PROCEED

Întruchipând spritul atletic al gamei pro_cee'd, acest hot hatch este regândit să combine o prezenţă vizuală uimitoare cu versatilitatea de zi cu zi a unui autoturism în cinci uşi. Cu o atitudine zveltă şi proporţii bine definite - designul său distinctiv este completat de un interior cu adevărat unic şi atrăgător, cu materiale lucioase în culoare Lava Red dar şi o multitudine de detalii care reflectă pasiunea noastră pentru maşini şi apelul la inima şoferilor.

ATRĂGĂTOR ŞI DE ÎNCREDERE: NOUL KIA STONIC

Inspirat de forma şi funcţionalităţile SUV-urilor Kia şi proiectat special pentru Europa, noul Kia Stonic aduce un suflu tânăr şi sportiv dar şi o agilitate dinamică în segmentul crossover compact. Designul exterior îndrăzneţ şi cu o atitudine sportivă dar şi liniile sale orizontale precise îl fac să fie remarcat imediat. Ideal pentru călătoriile urbane, interiorul său confortabil se concentrează în jurul tehnologiei şi ergonomiei, dispunând totodată şi de un spaţiu surprinzător de mare pentru toţi ocupanţii. Simplu: este inovativ, de încredere şi face călătoriile mai frumoase.

> DESCOPERĂ ACUM

EVOLUAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE: NOUL KIA SORENTO

Cu mândrie, vă prezentăm noul Kia Sorento, cu o serie de îmbunătăţiri atât la interior cât şi la exterior - ce includ modificări semnificative aspectului său exterior îndrăzneţ şi dinamic, plus îmbunătăţiri premium aduse interiorului său confortabil. Noul Sorento este disponibil cu noua transmisie automată cu opt viteze dezvoltată de Kia, ce oferă o schimbare lină a vitezelor, o rulare fermă concomitent cu reducerea emisiilor. Alte îmbunătățiri includ o gamă de noi tehnologii pentru siguranță, confort și utilitate, amintind aici sistemul de infotainment cu touchscreen de 8.0 inch și o serie de tehnologii de asistență pentru șofer ce asigură o siguranță sporită

> DESCOPERĂ ACUM

CEL MAI MODERN GRAN TURISMO: NOUL KIA STINGER

Un gran turismo autentic şi câştigătorul premiului EyesOn Design 2017, Kia Stinger combină puterea impresionantă cu stilul impecabil şi tehnologiile high-tech. Trei motoare turbo sunt garanţia pentru un stil de condus dinamic, responsive şi performant. În interior, cabina dispune de tehnologii de conectivitate inteligente, confort superior şi tehnologii infotainment. Totul pentru o experienţă intuitivă şi plăcere în orice moment. Chiar şi în călătoriile cele mai lungi.

RĂMÂNEŢI ALĂTURI DE NOI PENTRU MAI MULTE DETALII CAPTIVANTE!